RENDEZVÉNY


Hotelünk ideális helyszín konferenciák, céges vagy családi rendezvények megtartására, hiszen az M5-ös autópályának köszönhetően kényelmesen megközelíthető, a nagyvárosok zajától mégis távol van. Meghitt, romantikus esküvő, üzleti vagy privát események, sőt csapatépítő tréningek lebonyolítására is tökéletes környezettel és szolgáltatásokkal állunk vendégeink rendelkezésére.
A programgazdák 90 és 182 négyzetméter alapterületű konferencia/rendezvényterem közül választhatnak. Ha különleges hangulatra vágyik, válassza a repülőgépek otthonául szolgáló hangárokat, amelyek kiváló helyszínként szolgálnak esküvőhöz, lakodalomhoz, koncertekhez, privát bulikhoz, bemutatókhoz, sport rendezvényekhez, gyermek programokhoz. 
A 720 négyzetméteres, 400-450 fő befogadására alkalmas kis hangár, illetve az akár 500-600 fős események megtartására is alkalmas, 960 négyzetméteres nagy hangár egyedi adottságokkal rendelkező teret varázsol vendégeink köré.

 

SPORT&WELLNESS


A sport az aktív pihenés legjobb kiegészítője, főként, ha nagyszerű szórakozást jelent. Az Aero Hotel Sportcentrumát folyamatosan fejlesztjük annak érdekében, hogy valamennyi vendégünk megtalálhassa kedvenc elfoglaltságát, akár baráti, családi vagy céges esemény résztvevőjeként érkezik hozzánk. A mozgalmas nap után pedig lazítson wellness részlegünkben! A tökéletes relaxáláshoz vegye igénybe esztétikus környezetben található, feszített víztükrű medencénket, valamint finn szaunánkat és szoláriumunkat. 


A Sportcentrum szolgáltatásai:

  •  Kétpályás bowling (2500 Ft/pálya/óra)
  • Két billiárdasztal (1000 Ft/asztal/óra)
  • Rex asztal (1000 Ft/óra)
  • Csocsó asztal (100 Ft/játék)
  • Darts (100 Ft/játék)
  • Ping-pong asztal (500 Ft/óra)
  • Fallabda (2000 Ft/óra)